Twee inspecteurs van politie gekwetst

Inbraken
1
Op woensdag 2 augustus 2017 kon een interventieploeg van de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken na een melding een bestuurder en passagier staande houden in een voertuig dat geseind stond, omdat het enkele dagen eerder gestolen werd in de politiezone.

Een van de twee inzittenden was onder invloed van drugs en was weerspanning bij zijn arrestatie. Daarbij raakten twee inspecteurs van politie gekwetst.
In het voertuig werd inbrekersmateriaal en een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen.

Beide verdachten zijn gekend bij de politiediensten.

De verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Hasselt. Eén persoon werd aangehouden, de andere is vrij onder voorwaarden.
Het onderzoek wordt verdergezet.

Het voertuig is ondertussen terug bij de rechtmatige eigenaar.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …