Drie gewonden bij ongeval op de Luikersteenweg

Ongevallen

Op de Luikersteenweg in Sint-Truiden is er op dinsdag 22 mei 2018 om 18.23 uur een kop-staartbotsing geweest tussen 2 personenvoertuigen. De beide bestuurders raakten gewond en een passagier. De gewonden zijn  de 22-jarige YC uit Tongeren en 37-jarige AR uit Luik en de passagier is de 31-jarige vrouw FS uit Luik.

Foto ter illustratie

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Ongevallen
Nog nooit zo weinig verkeersongevallen met gekwetsten in de politiezone

In 2019 gebeurden er in de politiezone Limburg Regio Hoofdstad 507 verkeersongevallen waarbij er één of meerdere personen gekwetst raakten. Nooit eerder was dit aantal zo laag. Hoewel er op verkeersvlak minder processen-verbaal werden opgesteld, plukte de politiezone opvallend meer dronken bestuurders uit het verkeer. In 2019 stelden de inspecteurs …

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

Algemeen
Ongeval Truilingenstraat

Afgelopen middag vond er een ongeval plaats in de Truilingerstraat. De bestuurder is ongedeerd liet trouwe lezer Jasper S. ons weten.

%d bloggers liken dit: