Update 2 ontploffing Halle Booienhoven, DOVO is ter plaatse

Ongevallen

Bij een ontploffing in een woning in de Dorpsstraat 7  Halle-Booienhoven is zaterdagavond een man zwaargewond geraakt. De explosie werd veroorzaakt door vuurwerk. Hoe het vuurwerk tot ontploffing kwam, is nog niet duidelijk. Het dochtertje  van het gezin liep brandwonden op, de jongen en de moeder bleven vrijwel ongedeerd.

De mug van ziekenhuizen uit Leuven en Sint-Truiden kwamen ter plaatse. Brandweer kon ook nog de hond des huizes, een mopshond, uit het huis redden.

Zondagmorgen was Dovo  ter plaatse, de woning is verzegeld door de Politie.

1 (2)

1 (1)

10

1 (3)

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Ongevallen
Zweegvliegtuig neergestort in omgeving Tienen

In de buurt van Tienen is een zweefvliegtuig neergestort. Volgens de burgemeester van Tienen Katrien Patryka zijn daarbij twee personen om het leven gekomen. Over de identiteit van de slachtoffers en de juiste omstandigheden van het ongeval zijn nog geen details bekend. Het ongeval gebeurde in de omgeving van het …

Ongevallen
Nog nooit zo weinig verkeersongevallen met gekwetsten in de politiezone

In 2019 gebeurden er in de politiezone Limburg Regio Hoofdstad 507 verkeersongevallen waarbij er één of meerdere personen gekwetst raakten. Nooit eerder was dit aantal zo laag. Hoewel er op verkeersvlak minder processen-verbaal werden opgesteld, plukte de politiezone opvallend meer dronken bestuurders uit het verkeer. In 2019 stelden de inspecteurs …

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

%d bloggers liken dit: