Vluchtmisdrijf op de parking van de Carrefour in Brustem

Ongevallen
1

Stefaan Mignolet doet een oproep op Facebook voor getuigen.

Stefaan, Dat is blijkbaar de nieuwe manier, niet zeggen en weg rijden, juist om 10.45u naar Carrefour in Brustem en dan buiten komen en zien dat er iemand tegen je auto heeft gezeten. Rechter achterlicht glas stuk en krassen op de lak. Iemand iets gezien?? Je kan mij bellen op 0495546103, ook degene die het heeft gedaan.

 

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Ongevallen
Nog nooit zo weinig verkeersongevallen met gekwetsten in de politiezone

In 2019 gebeurden er in de politiezone Limburg Regio Hoofdstad 507 verkeersongevallen waarbij er één of meerdere personen gekwetst raakten. Nooit eerder was dit aantal zo laag. Hoewel er op verkeersvlak minder processen-verbaal werden opgesteld, plukte de politiezone opvallend meer dronken bestuurders uit het verkeer. In 2019 stelden de inspecteurs …

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

Algemeen
Ongeval Truilingenstraat

Afgelopen middag vond er een ongeval plaats in de Truilingerstraat. De bestuurder is ongedeerd liet trouwe lezer Jasper S. ons weten.

%d bloggers liken dit: