Het kopen of verkopen van een woning, het is een van de belangrijkste transacties in ons leven. Daarom is het zeer interessant om een erkende vastgoedmakelaar zoals Empresa Consult te contacteren.

Waarom een vastgoedmakelaar nemen?

1. Een correcte en realistische waardebepaling van je huis/grond/appartement.

De experten van Empresa Consult komen met een objectieve mening en gebruiken een correcte en marktconforme methode. Schatten is geen exacte wetenschap, toch slagen we er keer op keer in om correcte prijs te bepalen.

2. De woning krijgt veel publiciteit.

Wij bij Empresa Consult zetten heel hard in op sociale media. Zo hebben we een groot bereik om onze panden te promoten. Dit gecombineerd met onze website en alle mogelijke immosites zorgt voor veel publiciteit. We presenteren de woning op zijn best. We hebben een professionele fotografe die voor de best mogelijke foto’s zorgt. Daarnaast bieden we ook virtuele rondleidingen en luchtbeelden aan en maken we gebruik van renders. Dankzij renders kunnen we de woning in een virtueel jasje steken wat voor nieuwe inzichten kan zorgen.

3. Empresa Consult neemt de administratie van de koper en verkoper over.

Empresa Consult is gespecialiseerd in de verkoop van onroerende goederen. We zijn dus erg vertrouwd met de administratie die hierbij komt kijken. De vastgoedmakelaar brengt, in samenspraak met de notaris, de administratie van a tot z in orde en stellen het hele verkoopdossier samen. Zowel koper als verkoper moeten hier geen slaap voor laten.

Er zijn nog veel meer voordelen die Empresa Consult jou kan bieden. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met ons.

011 31 25 25

info@empresaconsult.be

www.empresaconsult.be