Voor de leden van tennisclub De Born is het aftellen naar de paasvakantie en stiekem hopen dat het beter weer wordt. Volgens de laatste prognoses zou het begin van de paasvakantie het weer kunnen omslaan.

“Op onze tennisclub De Born focussen we op ervaringen”, vertelt Pascal Windmolders. “Bij ons speel je tennis op een unieke locatie en geniet je van ons horeca aanbod waar we heel ons hart in steken. Tennislub De Born is een familieclub die een thuis aanbiedt aan iedereen. Het is een warme gemeenschap en je maakt vriendschappen voor het leven. Van kleinsafaan kan je bij ons terecht om met die mooie tenniswereld kennis te maken.” Pascal telt mee af naar beter weer. “Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur en traditiegetrouw starten
we met tenniskampen voor de jeugdspelers. In de paasvakantie kan je bij ons samen met andere tennisfanaten op een sportieve manier doorbrengen. We staan bekend als de meest jeugdvriendelijke tennisclub van Vlaanderen. Het tennismateriaal wordt gratis ter beschikking gesteld en er is tevens een speciale korting voorzien voor grote gezinnen”, aldus nog Pascal.

https://www.deborn.be/