Op 13, 14, 15, 20 en 21 maart staan de Toneelvrienden Gingelom weer op de planken. Ook dit jaar trekken ze weer alle registers open om hun publiek cultureel en humoristisch te verwennen.

Na een maandenlange voorbereiding zijn ze er weer helemaal klaar voor! De Toneelvrienden Gingelom maken zich klaar voor hun komende toneelvoorstellingen. Dit jaar brengen ze ‘Rijles of Vrijles’, een dolkomische klucht van Philip Himpe en Johan Vanden Broucke.

Elf acteurs nemen hun publiek mee naar het dorpscafé van Luc en Nadine. Een café waar niets meer loopt zoals voordien… De vaste stamgasten amuseren zich wel, want plots komt er veel vrouwelijk schoon over de vloer. Aan romantiek geen gebrek! En worden er nu eigenlijk rijlessen of ‘vrijlessen’ georganiseerd?

Toneel blijft een populair gegeven in Gingelom want ook dit jaar loopt de voorverkoop als een sneltrein! De voorstellingen op zaterdag zijn reeds uitverkocht. Er zijn nog tickets beschikbaar voor de opvoeringen van vrijdag 13 en 20 maart (20 uur) en de namiddagvoorstelling van zondag 15 maart (14.30 uur). Zaal Elckerlyc in Gingelom is momenteel gesloten, daarom wijkt de toneelgroep tijdelijk uit naar het Parochiaal Cultureel Centrum (PCC) in Velm. Adres: Sint-Martinusstraat 6.

Tickets (8 euro) verkrijgbaar via 0474/82.53.39, via rene.tilkens@telenet.be of bij Total Gingelom: Steenweg 158.

Cast: Danny Wauters, Murielle Menten, Richard Claes, Guy Wauters, Pieter Claes, Bram Champagne, Dirk van Haeken, Patricia Gillard, Ann Ruyloft, Lieze Brantz en Silke Léonard

Regie: Valere Vanmechelen, toneelmeester: Arno Wynants, souffleur: Claudia Vinck

Meer info: http://www.toneelvriendengingelom.be