Ondanks ziek zijn of ouden worden, toch een gezond leven, hoe kunnen we daarvoor zorgen? De firma De Boer kwam het uitleggen en demonstreren aan Samana Kortenbos.

Samana richt zich voornamelijk niet alleen tot zieke mensen, maar ook tot 70-plussers. Begrijpelijk dat dit doelpubliek al wel eens klaagt over allerhande ongemakken, pijnen en nog meer van dat. Hoe kunnen we deze ongemakken verzachten om toch nog van onze oude dag te kunnen genieten? Samana Kortenbos nodigde daarvoor de firma De Boer Vof uit Nederland uit om uit te leggen en te demonstreren welke middelen ze voorhanden hebben om die pijnen en ongemakken draaglijk te maken.

Opsommen wat we te zien kregen en zelfs konden uitproberen is onbegonnen werk: matrassen, hoofdkussens, massageapparatuur, kruidenbalsems, nekkussens, voet- en beenverwarmers en nog veel meer. De aanwezige leden luisterden zeer geïnteresseerd en het hoeft niet gezegd dat heel wat Samana-leden soelaas vonden voor hun ongemakken.

Komt daar nog bij dat de firma De Boer ook zorgde voor koffie en lekkere taart, en dat elke aanwezige na afloop een tube kruidenzalf tegen spierpijnen cadeau kreeg.