Normaal gezien zouden de Zepperse Toneelvrienden dit weekend hun laatste opvoeringen spelen en dan ons jaar afsluiten. Het heeft niet mogen zijn. Na hun laatste succesvol seizoen met “Bea en Lea” zijn de wereld en de samenleving behoorlijk getroffen door de Coronapandemie .
“Voor velen is het de moeilijkste periode uit ons bestaan . Bij familie, vrienden of kennissen hebben we geliefden moeten afstaan . Een jaar is voorbij gegaan met ups en downs, onzekerheid maar toch ook hoop op betere tijden. De planning van de Zepperse Toneelvrienden werd ook behoorlijk verstoord . De viering van ons 40-jarig bestaan en de voorbereidingen voor een volgend toneelstuk hebben we moeten uitstellen totdat alles weer wat normaler en vooral veilig en plezierig kan verlopen”, aldus voorzitter René Roebben.
Maar de voorzitter in positief in zijn nieuwjaarsboodschap: “De kerst- en nieuwjaarsdagen hebben we apart moeten beleven maar gezondheid en veiligheid zijn de absolute prioriteit. Gelukkig is er ook beter nieuws. Er is een vaccin en een uitzicht op een normaler bestaan.
Voor 2021 gaan we daarom vandaag nog niet te veel toneelplannen maken en evalueren we de pandemie , samen met de richtlijnen van de overheid. We wensen jullie dan ook een gezond en gelukkig 2021 en houden u op de hoogte van het voortzetten van onze toneelwerking”.
Ze houden dus in Zepperen de stoof warm in de overtuiging dat er in januari 2022 weer “kemmeide” gespeeld wordt!