“Door het uitvallen van Dirk wegens een ernstige hernia waarbij een operatie noodzakelijk is zijn wij genoodzaakt om de winkel te sluiten tot en met 11 januari 2022”.
Met deze mededeling meldt bakkerij Janssens dat ze tot volgend jaar noodgedwongen moeten sluiten. “Wij danken jullie voor het begrip en vertrouwen in onze zaak. Wij hopen jullie dan ook terug te zien op woensdag 12 januari 2022. TEAM JANSSEN wenst jullie alvast prettige feestdagen! Tot snel”, besluit het team.
En wat gebeurt er dan? Vlak voor de deur van de bakkerij werd er zonder verwittigen een blauwe container geplaatst. “Fijn als je zo een maand een container voor je deur staan hebt zonder verwittigen en goedkeuring van de stad??? Al een geluk dat we noodgedwongen gesloten zijn”, besluit de bakker flegmatiek.
Volgens Dirk Janssens kreeg de bouwheer ertegenover enkel een vergunning voor zijn deur. “En niet voor tegenover zijn eigen deur aan de andere kant van de straat en niet voor zijn eigen deur namelijk de bouwwerf. Dan maar voor de mijn winkel. Bedankt stadsbestuur”, zegt hij nog op FB.