Wist je dat hier in België meer dan 25% van de kinderen ’s morgens naar school gaan met een lege of slecht gevulde brooddoos?  Dit is in deze tijden ondenkbaar. Bij BNI Blossom Sint-Truiden en BNI Foundation Belgium gaan ze ervan uit dat ieder kind recht heeft op een gevulde brooddoos en dat ieder kind indien nodig geholpen moet worden.

Er is nog een grote ongelijkheid tussen verschillende kinderen en jongeren op en buiten scholen waardoor de mogelijkheden soms beperkt blijven. Iedereen moet dezelfde kansen krijgen. Door samenwerking kunnen we zoveel meer bereiken.

Om dit te realiseren zullen er allerlei projecten gelanceerd worden.

bnifoundation-koffie

BNI Blossom: Ambachtelijke koffie – Gimo Sint-Truiden
Ken je de Truiense firma Gimo? De plaats waar je nog ambachtelijke koffie kunt kopen.

Gimo Sint-Truiden heeft samen met BNI Blossom een actie opgezet waarbij er 5 euro gaat naar het project en dit bij aankoop van 1 kg koffiebonen.

Er is een koffie samengesteld met kwaliteitsvolle Arabica bonen uit de Colombiaanse en Peruviaanse hooglanden die voor een chocoladetoets zorgt.  De Arabica bonen uit Indonesia geven een fruitige nasmaak en de nodige body. Om het helemaal af te maken is er nog een kleine hoeveelheid robusta bonen uit India toegevoegd.

BNI Blossom is begaan met het inzamelen van geld voor goede doelen en een betere leefwereld. Daarom is er ook gekozen voor een Fair Trade Bio koffie.  Er worden geen pesticiden gebruikt, de boeren krijgen een betere prijs voor de geleverde koffie en … voor iedere verkochte kg gaat 5 euro naar de actie tegen de lege brooddozen.

Bestel je BNI-koffie en steun voor een volle brooddoos
Stuur een mailtje naar info@gimocaffe.be. De koffie kost € 16,52 excl. btw (6%), Koffiebranderij Gimo uit Sint-Truiden schenkt € 5 per verkochte kg aan de BNI Foundation die instaat voor de actie tegen de lege brooddozen.

Gimo Caffé, Bedrijvenstraat 6, Schurhovenveld 4362, 3800 Sint-Truiden, 011 69 23 14, info@gimocaffe.be, www.gimocaffe.be

mijmeringen

Paul Kieszkowski “Mijmeringen”
Paul Kieszkowski uit Genk heeft een gedichtenbundel uitgebracht.  Hierin kan je de mooie gedichten lezen die hij schreef voor zijn vrouw Joske die enkele jaren geleden veel te vroeg overleed.

De gedichten zijn gebundeld in Mijmeringen. De volledige opbrengst gaat naar de actie tegen lege brooddozen.

U wilt toch ook een betere wereld voor onze kinderen.

Momenteel is de gedichtenbundel o.a. verkrijgbaar bij deze handelaars:

Paul’s Creations – Orchids, home & more, Intercap, Tuincentrum Bloemenhofke, Bol.comStandaard Boekhandel, Vertelpunt.be

bni-blossomBNI Blossom Sint-Truiden
BNI Blossom is een sterk groeiende zakelijke netwerkorganisatie in Sint-Truiden die regelmatig bijeenkomt in de Fwajee, Plankstraat 18 te Sint-Truiden. An is chaptor director voor Sint-Truiden. An Wauters, Opperstraat 56, 3850 Nieuwerkerken, 0498 86 08 76, anwauters@be-delighted.beBNI Blossom | Facebook

bni-foundation

BNI Foundation Belgium
BNI Foundation Belgium is de bezieler achter verschillende doelen om het welzijn van de kinderen te verbeteren en ieder kind dezelfde mogelijkheden te bieden.  BNI Foundation Belgium, Chapter director, Karin Claes, 0476 55 27 52, karin@intercap.be, BNI Foundation Belgium