Asster, het grootste psychiatrisch ziekenhuis van Vlaanderen met en een belangrijke schakel in het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg is op zoek naar 25 gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers bij het zorgpersoneel en medewerkers in de zorgondersteuning.

Dat de geestelijke gezondheidszorg een onmisbare positie heeft in de maatschappij en het zorglandschap, was reeds vóór Corona duidelijk. Door Corona weegt de impact van de crisis en de slepende onzekerheid extra door op kwetsbare mensen waardoor het belang van de geestelijke gezondheidszorg nóg duidelijker werd. Om de psychisch kwetsbare medemensen op een kwaliteitsvolle en professionele manier op te kunnen vangen én de eigen medewerkers te ondersteunen in hun dagelijkse werkomgeving, lanceert Asster zelf een campagne waarmee de zoektocht naar medewerkers in de verf gezet wordt.

Met meer dan 1.000 medewerkers is Asster in Haspengouw en omstreken een grote werkgever met heel wat interne mogelijkheden. In de voorbije zes maanden werden al 65 nieuwe collega’s aangeworven in Asster.

Bij Asster zijn ze dus op zoek naar nieuw volk. Op hun website staan een 25-tal vacatures allerhande. Van medewerkers schoonmaak, over zorgkundigen en verpleegkundigen tot artsen en psychologen. Geïnteresseerd? Al deze vacatures uitleggen zou ons te ver leiden, daarom: surf eens naar https://asster.hro.be/ en je kan zelf de mogelijkheden bekijken.

“Asster zorgen zijn, zorgen wij voor mekaar”, luidt de nieuwe slogan!