Damesbasketbalclub Femina Habac Sint-Truiden biedt ambitieuze trainers en speelsters de kans om vanaf volgend seizoen mee te stappen in het ambitieuze coach-the-coach-project dat de club al wist uit te bouwen.  Naast meerdere exclusieve clinics per jaar voor onze sportieve staf zet Pascal Angillis niet enkel de sportieve lijnen uit. In onze club wordt elke jeugdcoach individueel door hem begeleid en ondersteund.

Pascal werkte jaren op het hoogste niveau met profcoaches en -spelers in binnen- en buitenland. Bijkomend zal vanaf volgend seizoen ook Mithun Wijnen wekelijk onze trainers en speelsters begeleiden. Samen met de Belgian Cats was hij nog aanwezig op het WK en de Olympische Spelen als lid van de coaching-staf.

Femina Habac is ervan overtuigd dat investeren in haar coaches alle speelsters ten goede komt. Toch richten Pascal en Mithun hun pijlen niet enkel op de staf. De club garandeert dat alle speelsters van de jeugd- en seniorteams meermaals per jaar training krijgen van deze twee toppers!

Interesse om als basketspeelster of -coach deel uit te maken van een club in expansie en om zelf continu bij te leren? Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Wil je meer te weten komen? Stuur ons dan vrijblijvend een PM of e-mail (secretariaat@feminahabac.be).

Let ’s go Femina!!!