In de Minderbroedersstraat 11 te Sint-Truiden tussen de Grote Markt en het cultureel centrum vinden wij dit handelspand met bovenliggende woonst terug. Het staat te koop voor 630.000 euro.
Bistro 11 was voorheen een restaurant en beschikt over ruim 120m² aan bruikbare vloeroppervlakte en is in perfecte staat. Het gebouw zelf onderging al een renovatie in 2015. Hierbij zijn de nodige werken aan de gevel uitgevoerd, zijn de ramen vervangen, is het dak volledig vervangen, zijn de vloeren vernieuwd, … Dit resulteert ook in een mooie energiescore, namelijk energielabel B voor het handelsgelijkvloers.

210304-bistro3Bij het betreden van het restaurant valt ons meteen op dat men net zoals de gevel doet vermoeden ook hier heeft gekozen voor kwalitatieve en tijdloze materialen.
Momenteel vinden wij volgende ruimtes terug op de benedenverdieping: het restaurant, de keuken met naastliggend de afwaskeuken, inkomhal, toiletruimte voorzien van twee toiletten met handenwassers.

210304-bistro2Midden in het restaurant staat een prachtige gashaard geplaatst. Deze vormt samen met de toog een ware eyecatcher in de ruimte. De keuken staat in verbinding met de zaal wat zorgt voor een leuke interactie. De volledig professionele/uitgeruste keuken is niet inbegrepen in de verkoop. Er bestaat wel de mogelijkheid om deze over te nemen. Handig is dat de kelder die is onderverdeeld in twee ruimtes te bereiken is via de keuken. Verder is er nog het prachtige terras terug te vinden op het gelijkvloers wat uiteraard een pluspunt is voor de toekomstige handelaar/eigenaar. Boven het handelspand is de woonst terug te vinden. Maar daar is nog wat werk aan.