De dames van Galanti Color Experts uit Wilderen bij Sint-Truiden en CKG de Hummeltjes, Steunpunt Haspengouw sloegen op zondag 8 maart 2020, Internationale Vrouwendag, symbolisch de handen in elkaar!

Tamara Menjoie, eigenaar-kapster van salon Galanti Hair én sterk sociaal geëngageerd, wil vooral gezinnen met een kleine portemonnee een hart onder de riem steken. Zo was ze in 2019, op eigen initiatief, gratis de haren komen wassen en knippen van ouders en kinderen in begeleiding bij het CKG.

Begin 2020 kwam ze met een grootser idee aankloppen: samen met haar gedreven team Gitte en Vicky een brush-marathon organiseren in eigen salon!

Voor een klein prijsje kon iedereen zijn haren laten wassen en knippen. Dit resulteerde in de prachtige som van 700 euro! Om wille van de Covid-19 uitbraak kan de cheque echter pas vandaag overhandigd worden.

CKG de Hummeltjes zal dit bedrag besteden aan het samenstellen van een startpakket bij aanvang van de begeleiding: een “Pak(je) me vast!?”. De band verstevigen tussen ouder en kind, samen je kind goed groot laten worden, samen spelen en leren is hiervan het opzet .

In naam van al onze gezinnen en heel het CKG-team willen we Tamara en haar team van Galanti Color Experts bedanken voor haar inzet om het mee mogelijk te maken dat mensen zich met elkaar gaan verbinden.

Wij kijken ook reikhalzend uit naar onze verdere samenwerking. In de nabije toekomst wil Tamara immers heel graag ‘ambassadrice’ worden van het Huis van het Kind Haspengouw. Op die manier wil ze haar bijdrage leveren aan de preventieve ondersteuning van kwetsbare gezinnen in onze regio.

(foto: ricky blue passion)