Brush-marathon 2020 goed voor 700 euro!

Algemeen

De dames van Galanti Color Experts uit Wilderen bij Sint-Truiden en CKG de Hummeltjes, Steunpunt Haspengouw sloegen op zondag 8 maart 2020, Internationale Vrouwendag, symbolisch de handen in elkaar!

Tamara Menjoie, eigenaar-kapster van salon Galanti Hair én sterk sociaal geëngageerd, wil vooral gezinnen met een kleine portemonnee een hart onder de riem steken. Zo was ze in 2019, op eigen initiatief, gratis de haren komen wassen en knippen van ouders en kinderen in begeleiding bij het CKG.

Begin 2020 kwam ze met een grootser idee aankloppen: samen met haar gedreven team Gitte en Vicky een brush-marathon organiseren in eigen salon!

Voor een klein prijsje kon iedereen zijn haren laten wassen en knippen. Dit resulteerde in de prachtige som van 700 euro! Om wille van de Covid-19 uitbraak kan de cheque echter pas vandaag overhandigd worden.

CKG de Hummeltjes zal dit bedrag besteden aan het samenstellen van een startpakket bij aanvang van de begeleiding: een “Pak(je) me vast!?”. De band verstevigen tussen ouder en kind, samen je kind goed groot laten worden, samen spelen en leren is hiervan het opzet .

In naam van al onze gezinnen en heel het CKG-team willen we Tamara en haar team van Galanti Color Experts bedanken voor haar inzet om het mee mogelijk te maken dat mensen zich met elkaar gaan verbinden.

Wij kijken ook reikhalzend uit naar onze verdere samenwerking. In de nabije toekomst wil Tamara immers heel graag ‘ambassadrice’ worden van het Huis van het Kind Haspengouw. Op die manier wil ze haar bijdrage leveren aan de preventieve ondersteuning van kwetsbare gezinnen in onze regio.

(foto: ricky blue passion)

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
“Heilige Koe” van Tom Herck schiet in verkeerd Frans keelgat

Een doek van kunstenaar Tom Herck is gestolen uit een kerk in Nice (Fr). Het gaat over een doek waarop het Holy Cow-verhaal verwerkt was. Maar het is verdwenen, gestolen. Drie jaar nadat de Holy Cow half Limburg op stelten zette, komt ze echter weer uit haar schuilplaats en wordt …

Algemeen
Dragen van een mondmasker in Sint-Truiden vanaf 1 oktober enkel nog verplicht tijdens de Haspengouw Markt, de Sunday markt of enige andere markt, tijdens kermissen en in de openbare stadsgebouwen

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om vanaf donderdag 1 oktober 2020 het dragen van een mondmasker buiten niet meer te verplichten en geeft aan de lokale overheid de bevoegdheid om het gebruik van het mondmasker te verplichten in winkelstraten, op markten, kermissen en elke private of publiek druk bezochte plaats. …

Algemeen
Weekend van de Klant 2020 in de stad van oer hàt!

Het Weekend van de Klant staat voor de deur, dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober! De Truiense handelaars zetten hun klanten in de bloemetjes en verwennen shoppers met leuke acties, kortingen en attenties. Shop & The City zorgt daar bovenop voor extra beleving in de winkelstraten en een …

%d bloggers liken dit: