Buurtbewoners uitten ongenoegen over bouw kombaan Punch Powertrain

Algemeen
1

“De landbouwgronden tussen de woonhuizen van de Zepperenweg zullen gebruikt worden om de kombaan te bouwen voor de testen van Punch Powertrain.”

Nog volgens de buurtbewoners zal er continu overlast zijn van lawaai en milieuvervuiling, doordat de voertuigen getest worden aan hoge snelheden.

“Wij plannen een buurtvergadering op 1 maart om verdere acties te ondernemen”, laten de misnoegde buurtbewoners weten.

Meer werkgelegenheid creëren, of voorrang geven aan de eisen van de buurtbewoners, het blijft een moeilijk vraagstuk.

Ja da’s sint-truin : verschillende industrieparken verspreid over het grondgebied en dicht bij woningen. Van enige planning was er destijds geen sprake. Ook fruitbedrijven in rustige villastraten tussen de woningen in en het gevaarlijk verkeer van landbouwtractoren die met overdreven snelheid moordtuigen vormen op de openbare weg. Niet voor niets is sr truin de stad in limburg met de meeste Doden in het verkeer. Van enig beleid is totaal geen sprake.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen
1
Asfalt bloedheet tussen 12-18u: niet gaan wandelen met de hond

Verschillende dierenartsen vragen ons om te berichten dat het écht wel te heet is om met je hond te gaan wandelen met deze temperaturen. De kussentjes van honden staan gelijk aan de huid van de mens. Met temperaturen tot 50 graden van de asfalt riskeren ze 1e- en 2e-graads brandwonden. …

Algemeen
Trouwring in tuin gevonden

Lezers vonden in de tuin een opmerkelijke vondst. Het betreft een trouwring met gravure “Katleen – Andy 2003”. Graag delen. De eigenaar mag contact opnemen met de redactie. Gerelateerd