De supermarkt Spar-Gelinden breidt haar activiteiten uit.

Spar-Gelinden
Frank en Kathleen baten nu reeds een 2-tal jaar de SPAR uit in Engelmanshoven-dorp 99 te 3800 Sint-Truiden Gelinden. Ze bieden dagelijks huishoudartikelen en een groot assortiment van voedingswaren aan. Wie houdt er niet van aankopen te doen in zijn of haar vertrouwde Spar-winkel waar je verse voedingswaren zoals vlees, groenten en fruit, dranken,  bakkerijproducten, deegwaren, drankwaren of zelfbereide maaltijden kunt kopen? Kun jij aan de lekkere aardbeien, kersen, appels of peren van telers uit de buurt weerstaan?  Wie bouwt er nooit eens een feestje of wenst een cadeaukaart weg te geven? De Spar-Gelinden doet alles voor haar klanten maar wilt ze nog extra in de watten leggen.

Combi-shoppen
Maxime Seurs, de zoon van Frank en Kathleen, vond dat combi-shoppen moet kunnen. Er is een grote onthaalruimte in de winkel en een grote parking die momenteel beperkt benut worden. Waarom niet eens boodschappen doen in de Spar op een aangename manier, waarbij de auto op de parking mag blijven staan en je van de buurt kunt genieten op een ongedwongen manier? Daarbij het idee:  Waarom geen Vespa’s aanbieden aan de klanten van de Spar aan een (h)eerlijke prijs en waarbij ze het mooie Haspengouwse landschap op hun gemak kunnen verkennen?

Maxime: “In de toonzaal van de Spar zullen wij enkele Vespa’s uitstallen. De klanten kunnen rustig hun boodschappen doen. Indien zij interesse hebben, mogen zij de Vespa’s uitlenen en de streek verkennen.  Wij hebben een 3-tal routes uitgestippeld. Er zullen ook ontbijtmanden ter beschikking gesteld worden zodat je van een fijne uitstap kunt genieten. We zijn ook van plan om samen te werken met verschillende B&B ‘s hier in de buurt zoals Château de la Motte of Hoeve De Brieser. Het initiatief is een win-win situatie voor iedereen: de klanten, de lokale bevolking en de naburige handel. Ik sta open voor nieuwe ideeën en uitdagingen.”

Opening
De start van Vespa Haspengouw wordt voorzien vanaf 18 mei 2020. Let wel, het aanbod is voorlopig beperkt tot de klanten. Later kan het aanbod van Vespa’s uitgebreid worden.
U kunt telefonisch reserveren via 0486 09 88 09 of via Facebook Vespa Haspengouw. Je kunt natuurlijk ook langskomen: Engelmanshoven-Dorp 99, 3800 Sint-Truiden Gelinden.

Door de Facebookpagina Vespa Haspengouw te liken en te delen, kun je kortingsbonnen winnen. In de SPAR zijn ook allerlei acties voorzien. Wees voorzichtig en blijf gezond! Samen staan we sterk!