“Deze competitie verloopt nog spannender dan een Davost-rokje-maatje178 rond mijn welgevormde achterwerk zou zitten… met exact evenveel punten wordt het onderlinge duel in Kortessem erop of eronder… met jullie steun: erop EN EROVER! WE NEED YOU TO MAKE IT HAPPEN!!! JOIN OUR TEAM!!!”

Met deze boodschap probeert Sofie Daniëls de Truienaren wakker te maken voor haar volleybalploeg DAVOST, Dames Volleybal Sint-Truiden. Zij staan aan de leiding in tweede provinciale en willen maar al te graag de poort naar eerste inbeuken. Maar daarvoor moeten ze nog langs de vrouwen uit Kortessem, die samen met DAVOST de leiding van het klassement bezetten.

“Volgende zaterdag 29 februari speelt onze eerste damesploeg tegen en in co-leider Kortessem, om 19.30 uur in Oud-Meersenhoven 15c te 3720 Kortessem”, nodigt Natasja Billen gans Sint-Truiden uit.

“DAVOST zal moeten vechten om de eerste plaats te behouden en mits een zege zetten de Truiense dames een flinke stap richting promotie. Daarom roepen we via alle mogelijke kanalen de supporters op om de Truiense volleybalspeelsters te komen aanmoedigen en naar de overwinning te roepen”, besluit Natasja!