Dag van de motorrijder

Algemeen

De dagen beginnen opnieuw stilaan te lengen, de temperaturen zijn zacht voor de tijd van het jaar… En voordat je het weet, kondigen de fluitende vogels de lente aan.

En een nieuwe lente, dat betekent ook een nieuw motorseizoen. Geen betere manier om dat te starten door deel te nemen de Dag van de Motorrijder. Zelfs al rijd je het hele jaar door, kom langs en geniet van de sfeer! Op zondag 29 maart.

Op zondag 29 maart 2020 kunnen motorrijders op 19 locaties in Vlaanderen hun rijkunsten opfrissen en hun motor en banden verwennen met een technisch nazicht. 

In de directe omgeving van Sint-Truiden zijn dat Borgloon en Alken.

Kernielerweg 59, Borgloon

Programma

Je kan gratis deelnemen aan alle activiteiten, maar voor sommige activiteiten moet je wel op voorhand online inschrijven.

  • Neem deel aan het behendigheidsparcours (60 min.)

Fris je motorrijvaardigheden op en krijg tips en tricks van ervaren motorinstructeurs.

  • Ga langs voor een technisch nazicht

Verwen je motor en banden met een technische check-up.

  • Rijd mee met de begeleide rondrit (42 km, 60 min.)

Geniet van een ontspannen rit onder begeleiding.

  • Maak een testrit

Ontdek de nieuwste motorfietsen tijdens een testrit.

  • Tips & tricks veilig motorrijden

Kom alles te weten over veilig motorrijden.

  • Ontvang een goodiebag

Elke deelnemer van het behendigheidsparcours ontvangt een goodiebag.

Inschrijven

Wie zich online inschrijft voor het behendigheidsparcours is zeker van zijn plaats om deel te nemen. Zodra alle beschikbare plaatsen zijn ingevuld, is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Als er nog vrije plaatsen voor het parcours zijn op de Dag van de Motorrijder, kan je zeker nog aansluiten.

In Alken zijn alle plaatsen al volzet. Meer info: www.dagvandemotorrijder.be

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
STVV-praeses David Meekers is gelukkig met stopzetting van de competitie

Waarschijnlijk is niet iedereen happy met de beslissing om de nationale voetbalcompetitie te stoppen, zeker die ploegen niet die nog iets te “winnen” konden hebben en daarvoor zelfs de volksgezondheid wilden op het spel zetten. “Ik ben degene die een schrijven opgesteld heeft om de stopzetting van de competitie aan …

Algemeen
De laatste stand van zaken wat betreft corona in het RZST.

Op dit moment zijn er 64 corona patiënten opgenomen in Sint-Trudo, waarvan 9 op intensieve zorgen. We hebben opnieuw twee transfers gedaan van patiënten die intensieve zorgen nodig hadden, naar Antwerpen en naar Oost-Vlaanderen. Zes mensen zijn terug naar huis kunnen keren, waardoor er ondertussen in totaal nu al 52 …

Algemeen
Ziekenhuizen zijn en blijven de veiligste plek voor dringende zorg

Stel dringende zorg niet uit, ook niet in tijden van corona. Dat is de belangrijke boodschap die Zorgnet-Icuro wil meegeven aan Vlamingen die twijfelen om naar de huisarts of het ziekenhuis te gaan bij signalen van ernstige gezondheidszorgproblemen. De ziekenhuizen zijn op deze situatie voorzien, via triagepunten die ze samen …

%d bloggers liken dit: