De Groenmarkt verwelkomt Bistro ZUTT

Algemeen

Onze stad is weer een lekker eetadresje rijker, want op de Groenmarkt kan je sinds kort terecht bij Bistro ZUTT.
Een viertal weken geleden openden Willen, voormalig kok van restaurant Aen de Kerck, en zijn partner Evelien de deuren.

Zij hebben hun intrek genomen in het pand van de vroegere Casbar. Maar ze komen met een nieuw concept en een nieuwe naam.
Bistro ZUTT komt van ‘zet u en tast toe’, hiermee willen ze verwijzen naar het losse, het vlotte, je hoeft niet helemaal opgekleed te zijn om naar hier te komen.
Ze willen vooral dat de mensen die uit de winkelstraat komen na het shoppen meteen kunnen binnenkomen en gewoon kunnen genieten.

Wat de keuken betreft is het een beetje een mix van vanalles.
Het gaat bij wijze van spreken van Noord tot Zuid. Toch komen er ook enkele Belgische tinten terug in de gerechten. Maar ze proberen vooral om met verse producten iets lekkers maar ook leuks te maken. Toch kozen ze ook om hun gerechten regelmatig te veranderen. Zo wordt je steeds verrast door een andere lekkernij.

Op de Middag kan je er terecht voor een lekkere en vlotte lunch aan 32 EUR. Op een uurtje ben je hier binnen en buiten en krijg je een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee.
’s Avonds willen ze vooral het gastronomische naar boven halen en serveren ze een 4- of 5-gangenmenu. Maar ook dan kan je à la carte eten. Hierop vind je een aantal lekkere klassiekers.

Bistro ZUTT
Grote Markt 53
3800 Sint-Truiden
Di – Vrij van 11u30 tot 13u30 en van 18u30 tot 21u00
Za van 18u00 tot 21u30
Zo – Ma Gesloten

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Limburgse HospiLim bouwt aan een digitale snelweg

HospiLim schakelt een versnelling hoger dankzij HospiSmart: de naam van de digitale snelweg tussen alle Limburgse ziekenhuizen en vier Limburgse psychiatrische centra. Hospilim geeft daarmee een innovatieve invulling aan haar motto ‘Samen staan we sterker’ dat het sinds oprichting 10 jaar geleden hoog in het vaandel draagt. Het voorbij decennium …

Algemeen
Waterlek op de Langstraat in Wellen is nog steeds niet opgelost

In Wellen zitten meerdere straten zonder water of met zeer weinig druk. Het waterlek op de Langstraat waar de watergroep al van deze ochtend mee bezig is is spijtig genoeg nog steeds niet hersteld. Ondertussen is er een externe aannemer bijgehaald en is de weg volledig afgesloten. Er is een …

Algemeen
Truiense buurtcomités en Samana vrijwilligers bieden 80-plussers een luisterend oor

  Het stadsbestuur van Sint-Truiden onderneemt verschillende acties om het hoofd te bieden aan de vele uitdagingen die de coronacrisis met zich meebrengt. Sommige groepen in onze samenleving vergen bijzondere aandacht omwille van hun kwetsbaarheid, zoals 80-plussers. De stad Sint-Truiden roept buurtcomités en Samana’s op om 80-plussers in hun buurt …