Van zaterdag 11 september tot zaterdag 25 september stelt de Keizerlijke Commanderie de resultaten voor van de vijfde fotowedstrijd “Fruitige Beelden” in De Fwajee in de Sint-Truidense Plankstraat.

olympus-digital-camera-5

de-doyenne-koningin-der-perenMomenteel loopt de zesde fotowedstrijd, maar door de coronaperikelen moesten de resultaten van de vijfde wedstrijd wachten tot nu om aan het publiek getoond te worden. Wie trouwens nog wil deelnemen aan die zesde editie kan zijn of haar fruitige beelden insturen tot 31 december 2021. Het volledige wedstrijdreglement vind je HIER .

 

Op zaterdag 11 september wordt om 15.00 uur de vijfde fototentoonstelling geopend. Ze is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van De Fwajee. Op zaterdag 24 september om 17.00 worden de prijzen uitgedeeld: die van de beroepsjury maar ook die van het publiek dat zijn eigen favoriete foto mag selecteren.

 

 

De Fwajee is makkelijk te voet en per fiets te bereiken via de Grote Markt of met de auto. Dat neem je best de Plankstraat via de Houtmarkt om er te geraken. De Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers en hun Gastronomie verwacht fotoliefhebbers, fruitkenners, vrienden en sympathisanten zeker in De Fwajee.