Shop & The City steekt de jaarlijkse Herfstopendeur in een feestelijk jasje, en dat voor een gans weekend. Kom op zaterdag 11 september en zondag 12 september shoppen in Sint-Truiden en wordt in de watten gelegd door de Truiense middenstand! Zij stellen met trots de nieuwe herfst- en wintercollectie aan jullie voor & daar horen bubbels bij… Want we moeten genieten nu we weer mogen!


Cava winactie Haspengouw Markt
Bezoek de Haspengouw Markt op zaterdagvoormiddag 11 september, scan met je Shop & The City kaart en wie weet win jij één van de 500 cavaflessen! Daarnaast krijgen de eerste bezoekers van de Haspengouw Markt een gratis koffiekoek! “Reden te meer om het bubbelend shopweekend te starten op de Haspengouw Markt”, aldus Schepen Johan Mas.

Autoshow, modeshows & kinderanimatie
Shoppers worden het ganse weekend beloond met een glaasje cava bij de deelnemende handelaars! Naast modeshows in de Luikerstraat, vindt er op zondag ook de jaarlijkse Autoshow plaats. Truiense autodealers stellen er hun nieuwste modellen voor met een leuke DJ set op de achtergrond. Dit alles samen met kinderanimatie op het Sint-Martenplein zorgt voor extra feestsfeer in de Truiense winkelstraten!

Voor ieder wat wils dus dit bubbelend shopweekend! Vind hieronder het volledige programma terug.

Programma Bubbelend Shopweekend
Zaterdag 11 september

  • Vanaf 9u Cava winactie op de Haspengouw Markt & gratis koffiekoek
  • Vanaf 14u tot 18u glaasje bubbels bij de deelnemende handelaars

Zondag 12 september

  • Vanaf 14u tot 18u
    • Autoshow met DJ
    • Glaasje bubbels bij de deelnemende handelaars
    • Kinderanimatie op het Sint-Martenplein

*Mede mogelijk door sponsors Bakkerij Wiame & Thomas Drinks