Het besluit van dit weekend is kort en krachtig: Velm dendert verder door de kompetitie.

Na 25 minuten wedstrijd stonden de fiere leiders uit Velm al 3-0 achter bij Linkhout. Maar blijkbaar is een stand van over-and-out voor de Velmenaren geen probleem, want drie kwartier later was het al 3-5 via tweemaal De Waele, tweemaal Meys en eenmaal Houben. Maar ook Vechmaal won al drie keer zodat Velm het gezelschap van het zuidelijkste dorp van Limburg moet dulden. Maar daar staat een fenomenaal doelpuntensaldo tegenover:17-5 voor Velm tegen 6-2 voor de Heersenaren.

In dezelfde reeks staat Sporting Aalst alleen laatste met nog steeds 0 punten. Bij HO Heide gingen de Aalstenaars met 2-0 de boot in. Een weetje uit deze reeks (3de provinciale C) De Jeugd Borgloon heeft na drie matchen nog geen enkele goal gemaakt.

KVV Zepperen-Brustem moest naar FC Helson, puntenloos laatste. Veel ging de fusieploeg er echter niet halen. Het was zelfs Zepperen-Brustem dat in blessuretijd nog de gelijkmaker binnenkopte via Buyens. Het levert een derde plaats in de klassering op. Nog niks verloren, maar wel twee punten te grabbel gegooid bij Helson dat net geen stunt kon doen.

Bij de dames moest KVV Zepperen-Brustem dit weekend niet aan de bak. In tweede provinciale maakte STVV B komaf met Bokrijk: 0-6 dikt alleen het doelpuntensaldo aan. Met 51 gemaakte doelpunten en 5 tegendoelpunten mogen de dames bogen op een ijzersterke voorlijn. STVV B blijft natuurlijk ongeslagen aan de leiding, maar schijn bedriegt. In deze reeks hebben sommige ploegen (lijk Zepperen-Brustem- slechts 5 matchen gespeelt, andere 6 en zelfs 7.

In eerste provinciale bij de dames leed STVV A een eerste nederlaag tegen de huidige ongeslagen leiders Louwel die het maximum blijven houden terwijl STVV A in het peloton van  vijf zespunters zitten, en dat is de helft van het aantal ploegen in eerste!