Hoeve Roosbeek, het centrum van de Vlaamse Provence

Algemeen

Ze hadden er  nog nooit gehoord of gedacht aan een lenteslaap, maar het leek er zeer sterk op. Gelukkig zijn ze tijdig ontwaakt en mogen zij ons opnieuw ontvangen in Hoeve Roosbeek in Zepperen.

“En jullie toverden meteen een glimlach op ons gezicht. Helaas is het vaak een onzichtbare glimlach, achter mondmaskers verdoken. Maar we kunnen u garanderen dat deze er wel zeker is en dat alleen maar dankzij jullie, onze gasten”, klinkt het bij Hoeve Roosbeek, in de Roosbeekstraat in Zepperen.

Meteen liepen de reservaties binnen en was het restaurant de eerste dagen volgeboekt. De bedden werden bezet en de mensen konden genieten van de warmte en gastvrijheid van Haspengouw.

Vakantie in eigen land is de nieuwe tendens! Kom fietsen en genieten in het mooie Limburg. Deze boodschap is zeker doorgekomen. De zomermaanden lopen als een trein. Dit alles met een ongelooflijke ruggensteun van provincie Limburg en onze eigen stad.

“Vandaag de dag zijn we met heel ons team meer dan ooit afhankelijk van jullie. Het is dankzij jullie dat we onze passie mogen herbeleven. Meer dan ooit tevoren beseffen we hoe belangrijk onze gasten voor ons zijn. Zoals jullie ondertussen weten, trachten we met hart en ziel iedereen te verwennen. We kijken er zo hard naar uit jullie allen weer te mogen verwelkomen”.

Volgens de richtlijnen bleek Hoeve Roosbeek voor de heropstart reeds voor 95% “Corona-proof”. Een bevestiging waarvoor ze al jaren werken: genieten in alle veiligheid, rust en comfort. Vandaag spreken we over ‘veilig genieten’ in Hoeve Roosbeek wat hen 100% “Corona-proof” maakt. De eerste dagen na de heropening verliepen trouwens vlekkeloos en we bezorgden eenieder het nodige comfort.

Kom veilig genieten in Zepperen, in Hoeve Roosbeek, hun restaurant, reserveer een tafeltje op het terras of boek een kamer in een zorgeloze, veilige, landelijke omgeving. Het ganse team staat klaart om je welkom te heten in het restaurant, de wellness, het hotel of voor een conferentie

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Koen Vanmechelen valt in de prijzen met tentoonstelling in Venetië

Truiense kunstenaar Koen Vanmechelen cureert samen met de Franse Nadja Romain in Venetië een expo met 64 uitsluitend vrouwelijke kunstenaars. De expo is vandaag ook in de prijzen gevallen. Via ‘UNBREAKABLE: Women in Glass’ onderzoeken de 64 kunstenaressen de onbreekbare fragiliteit van een nieuwe samenleving die verrijst uit het puin …

Algemeen
Weer bijna 1.000 besmettingen erbij!

Tussen 3 september en 9 september is het gemiddelde aantal coronabesmettingen gestegen naar 636,3. Dat is een stijging met liefst 38 procent tegenover de week voordien. Het gemiddelde aantal besmettingen komt daarmee ook opnieuw boven de 600 gemiddeld per dag. Dat blijkt zondag uit de voorlopige gegevens op het online …

Algemeen
Sint-Truiden herdacht zijn corona-doden met intieme plechtigheid op het Speelhof

e pandemie waarmee we al een hele tijd leven heeft in Sint-Truiden en omstreken een zware tol geëist. Mensen stierven de voorbije maanden in moeilijke omstandigheden, velen van hen aan de gevolgen van Covid-19. In deze situatie was waardig afscheid nemen voor veel families moeilijk, zo niet onmogelijk. Dit liet …

%d bloggers liken dit: