IKEA roept alle klanten die HEROISK of TALRIKA borden, kommen en bekers in bezit hebben op om deze niet meer te gebruiken vanwege risico’s op breuk en brandwonden en contact op te nemen met IKEA voor een volledige terugbetaling.

Veiligheid is een topprioriteit voor IKEA. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen en roepen we de HEROISK en TALRIKA borden, kommen en bekers terug omdat ze kunnen breken en mogelijk brandwonden kunnen veroorzaken door de hete inhoud. Al onze producten worden getest en voldoen altijd aan de geldende normen en wetgeving. Ondanks deze voorzorgen hebben we meldingen ontvangen dat de producten kunnen breken.

HEROISK en TALRIKA borden, kommen en bekers naar elke IKEA winkel worden teruggebracht voor een volledige terugbetaling. Je hoeft hiervoor geen aankoopbewijs (bon) voor te leggen.

“Voor verdere informatie neem je gratis contact met ons op via het gratis nummer 0800 388 09. We verontschuldigen ons alvast voor het eventuele ongemak”, luidt het in een mededeling van Ikea.