“Tussen alle drukte door tijd maken voor de écht belangrijke zaken in ’t leven”, zet schepen Jelle Engelbosch als commentaar bij deze foto op zijn FB-pagina. Hiermee kondigt hij meteen aan dat hij stopt met immobiliën en dat alle aandacht naar de politiek zal gaan.

“Voor de coronacrisis holde ik van hot naar her en werkte ik 15 uur per dag en meer. De lockdown heeft me doen beseffen dat je ook tijd moet maken om te genieten van je werk en je verwezenlijkingen. Met onze bestuursploeg hebben we in Sint-Truiden het afgelopen jaar heel wat belangrijke dossiers in de steigers gezet en er komen nog heel wat uitdaging op ons af. Daarnaast staat ook mijn partij N-VA voor belangrijke uitdagingen. Ook daartoe wil ik mijn steentje bijdragen”, zegt Jelle Engelbosch in het Belang van Limburg.

“Het was geen evidente keuze om een goed draaiend kantoor na 18 jaar in te ruilen voor een onzekere job in de politiek, maar ik wil nog meer aan de kar trekken om mijn stad en mijn partij te versterken”, zegt Engelbosch. Ook zijn echtgenoot, die mee in de zaak zat, gaat een nieuwe uitdaging aan.

De lopende dossiers worden nog afgehandeld maar uiterlijk op 31 december sluit Immoforum de deuren.