Hij vierde op 17 februari nog zijn 90ste verjaardag. Met Joseph verliest OKRA Sint-Truiden zijn oudste lid. Tot voor een paar jaar nam hij zelfs deel aan alle activiteiten, tot zelfs een wandelvakantie in Zwitserland toe.

Hij was Ridder in de Orde van Leopold II en kreeg de Gouden Palmen der Kroonorde, de Gouden Medaille in de Orde van Leopold II, de Militaire Medaille 1ste Klasse en de Bronzen ACV Medaille.

Joseph is de vader en de schoonvader van twee bekende Truienaren, namelijk Stefaan Ottenbourg, vroegere directeur van het Cultureel Centrum en nu directeur van de Academie Haspengouw, die in april nog zijn zoon Emile verloor bij een arbeidsongeval en van Polly Vanmarsenille van het gelijknamig elektro-bedrijf in de Ridderstraat en lid van het Centraal Kerkbestuur van de Sint-Truidense O.L.V.-kerk.

De begroeting vindt plaats op donderdag 27 februari 2020 in de O.L.V.-kerk, Grote Markt, van 18.30 uur tot 19.00 uur. De begrafenisdienst wordt opgedragen in diezelfde kerk op vrijdag 28 februari 2020 om 10.30 uur.

We bieden aan de familie van Joseph onze innige deelneming aan.