Keizerlijke Commanderie organiseert vierde fotowedstrijd

Algemeen

SINT-TRUIDEN – De Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers en hun Gastronomie pakt uit met de vierde editie van haar fotowedstrijd “Fruitige Beelden”.

Iedereen maakt nu foto’s. Met de digitalisering van de fotografie is meteen ook de democratisering toegenomen: je moet niet meer prutsen met filmpjes of scheikundige producten in je donkere kamer. Je maakt zelfs leuke foto’s met je smartphone of klein fototoestelletje. De kunst bestaat er nu is om te zoeken naar het juiste onderwerp en het juiste beeld.

De fotowedstrijd van de Keizerlijke Commanderie staat open voor iedereen die regelmatig foto’s maakt, beroepsfotografen zowel als liefhebbers of amateurfotografen. Je moet enkel ons inlands fruit zo origineel en zo creatief mogelijk in beeld brengen. Dat mag studiowerk zijn, maar zeker ook ‘veldwerk’, buitenopnames. Dat mogen bewerkte foto’s zijn of plaatjes ‘puur natuur’.

De Keizerlijke Commanderie voorziet vijf geldprijzen: een eerste en tweede prijs voor studiowerk, een eerste en tweede prijs voor buitenopnames en een prijs van het publiek, uitgereikt door de bezoekers aan onze tentoonstelling.

Deelnemen is gratis en per deelnemer mag je drie foto’s binnen sturen op fotowedstrijd@keizerlijke-commanderie.be waar je ook alle informatie kan aanvragen.

En surf maar eens naar http://www.keizerlijke-commanderie.be/fotowedstrijd-2019-fruitige-beelden, daar vind je zeker het volledige reglement en technische voorwaarden waaraan je foto moet voldoen.

“Dit jaar rekenen we echt op de fotoclubs uit Haspengouw om aan onze wedstrijd deel te nemen maar ook op de individuele fotografen van wie we in het verleden ook prijswinnaars mochten huldigen”, zegt maarschalk Luk Martens van de Keizerlijke Commanderie.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Zes nieuwe windmolens langs E40

Engie Electrabel vroeg vergunningen aan voor 6 windmolens (5 turbines in Landen en 1 in Gingelom) parallel aan de E40. Deze zouden ten westen van de bestaande windmolens geplaatst worden. Wil je meer info? Neem dan een kijkje op www.engie.be/landen-gingelom-e40 en www.engie.be/landen-e40. Of mail je vragen naar renewableadministration@engie.com. Er komt ook een …

Algemeen
De Sint is deze nacht langs geweest op het gemeentehuis in Wellen.

Deze morgen vond Burgemeester Els Robyns een briefje op haar bureau. In dat een briefje aan de burgemeester en de schepenen laat Sinterklaas weten dat er in Wellen alleen maar brave kinderen waren dit jaar!! De Sint was ook onder de indruk van de vele mooie tekeningen en briefjes die …

Algemeen
Een CO2-meter voor elke school in Nieuwerkerken

CO2-meters kunnen helpen om de verspreiding van het coronavirus in gebouwen te verminderen. Wanneer je de lucht in een lokaal voldoende ververst, is de kans op besmetting met het coronavirus via de binnenlucht kleiner. In lokalen met meerdere mensen is CO2 in de binnenlucht een goede indicator voor de luchtverversing. …

%d bloggers liken dit: