Het Kerstconcert van Freddy Davis kreeg groen licht en mag, zoals voorzien, doorgaan op vrijdag 10 december in de Sint-Martenkerk van Sint-Truiden. Hierover had de charmezanger de voorbije dagen evenwel andere berichten de wereld ingestuurd, maar nu mag het toch.

In de voorbije weken bleef Freddy constant in contact met de burgemeester van Sint-Truiden waarbij er alles aan gedaan werd om het concert in optimale, veilige omstandigheden te laten doorgaan. “Het is dit jaar al de vierde editie van mijn Kerstconcert, en behalve ikzelf zullen ook andere artiesten optreden, waaronder Bobby Prins, Gery, Helena, Siham en Steven Lambert” aldus Freddy. Ondertussen blijft zijn nieuwe single ‘Liefste kus me’ volop in de running in de hitlijsten en op vrijwel alle radiostations in Vlaanderen en Nederland.

Om al wat in de kerstsfeer te geraken is het album ‘Kerstmis met Freddy Davis’ een stevige aanrader. Het is nog steeds op cd verkrijgbaar via de fanclub van Freddy Davis alsook beschikbaar op alle portals voor streaming en download.

Meer info via: info@freddydavis.net