We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk zijn de versoepelingen een feit. Vanaf nu is ook het recreatiegedeelte van ons Lago Bloesembad open. De primeur was voor de kinderen van de kindergemeenteraad.

lago 1

Eindelijk was het zover, als dank voor de medewerking aan het onderzoek naar hoe Sint-Truiden nog kindvriendelijker kan zijn, mochten de leden van de kindergemeenteraad exclusief en in primeur het recreatieve gedeelte van het zwembad inzwemmen. Samen met begeleiders Erik Jamar en Caroline Van Hoof waren ze vooraf  reeds dolenthousiast.

img_1326-2 img_1329

Het was dan ook een hele eer om als eerste gebruik te maken van het zwemparadijs.  Ze werden ontvangen door centrummanager Bert Thijs en schepen van sport Jurgen Reniers. Het pas geopende gedeelte stond een uur lang exclusief voor hen ter beschikking. De meeste gehoorde kreten waren cool en supercool. En als kers op de taart maakte Ollie, de mascotte van het Lago zwembad, zijn opwachting om de kinderen officieel welkom te heten. Ook Caroline en Eric genoten zichtbaar en met volle teugen.

img_1352-2

Na de officiële goedkeuring door de kindergemeenteraad werd om 13u00 het volledige Bloesembad, hopelijk voorgoed, opengesteld voor groot en klein. Ollie heet dan ook iedereen welkom.

img_1344