Liesbeth Radoes is de nieuwe winnares van de Schitterende Scanactie van Shop & The City. “Ik was aangenaam verrast toen Shop & The City me opbelde om te melden dat ik de winnares van de Schitterende Scanactie voor de maand januari was”, zegt ze.

“Maar ik was nóg blijer toen ik vernam dat het winnende lotje van bij handelaar Eroye in de Luikerstraat kwam! Eroye bestaat dit jaar 35 jaar en ik ben er ook al 35 jaar klant”, vertelt winnares Liesbeth Radoes. “Ik heb gekozen voor de design zetel van bij handelaar SAAR in de Stapelstraat. Deze zetel past perfect in mijn interieur en ik kan niet wachten om hem af te halen in de prijzenetalage!”

“Het scannen met de Shop & The City kaart loont! Dat bewijst de huidige Schitterende Scanactie maar al te goed. We zijn dan ook beiden blij dat we als middenstandsvereniging zowel loyale handelaars als loyale klanten in onze stad hebben, en dat deze laatste via deze scanactie beloond blijven”, concluderen Hilde Vautmans, Schepen van Handel & Markten en Philip Bronckaerts, Voorzitter Trud’Or vzw.

Nooit meer te laat door Juwelier Willems
Met het kiezen van de design zetel van SAAR komt er weer plaats in de superprijzenpot van Shop & The City Sint-Truiden. Het blijven schitterende superprijzen van schitterende handelaars! Dit keer schittert de superprijs letterlijk, want er komt een Balmain horloge van Juwelier Willems in de superprijzenetalage te liggen. Nooit meer te laat dus!