Medewerkers Truiense kinderopvang Tutti Frutti in de bloemen gezet op Dag van de Kinderbegeleider

Algemeen

Het stadsbestuur van Sint-Truiden bracht vanochtend een verrassingsbezoek aan de locaties van buitenschoolse kinderopvang Tutti Frutti ter gelegenheid van de Dag van de Kinderbegeleider.

De Dag van de Kinderbegeleider is de feestdag voor alle werknemers die zichprofessioneel inzetten voor kinderverzorging.
De begeleiders van de Tutti Frutti, de buitenschoolse kinderopvangdienst van de stad Sint-Truiden, werden voor de gelegenheid ook letterlijk in de bloemen gezet.

“We gingen op bezoek bij al onze acht opvanglocaties, waar we onze 35 kinderbegeleiders verrasten met een boeketje bloemen. Zij zetten zich dag in dag uit in voor de ruim 2200 kinderen die jaarlijks naar onze opvang komen. Dat doen ze met veel passie. Daarom verdienen ze het om één dag per jaar in de watten te worden gelegd”, zegt schepen van Buitenschoolse kinderopvang Hilde Vautmans.

“Kinderbegeleider zijn is dan ook een heel belangrijke taak. Zij hebben een belangrijke hand in de opvoeding van vele kinderen en jongeren in onze stad. Op de Dag van de Kinderbegeleider willen we tonen hoe erkentelijk we hen hiervoor zijn”, aldus nog burgemeester Veerle Heeren.

 
Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Komt het nog ooit goed tussen Sp.a en CD&V?

Zeg nooit “nooit” in de politiek, waar men zijn ziel verkoopt voor een bord linzensoep. Maar of het ooit goed komt tussen de Sint-Truidense socialisten en christendemocraten, durven we te betwijfelen onder deze generatie politici. Het zat en maandagavond weer bovenarms op. Heel Sint-Truiden kon het live op de computer …

Algemeen
Omgeving grot in Kozen opgefrist

Precies in de meimaand, heeft de gemeente Nieuwerkerken werk gemaakt van de omgeving van de Lourdesgrot in Kozen, op de hoek van de Dorpsstraat en de Weyerstraat. Al sinds 1954 staat er een Lourdesgrot in Kozen. Uitgerekend in de Mariamaand heeft de gemeente de omgeving van deze grot opgewaardeerd. Alle …

Algemeen
Pinkstermondmaskers in Nieuwerkerken

De gemeente Nieuwerkerken kondigde eerder aan dat alle inwoners midden mei herbruikbare mondmaskers zouden ontvangen. Maar de levering door Think Pink loopt vertraging op. “Afgelopen weekend werd al een gedeelte van de mondmaskers geleverd, namelijk de maten smal en medium. De vlucht met de mondmaskers voor mannen (large) landt vandaag. …

%d bloggers liken dit: