Medewerkers Truiense kinderopvang Tutti Frutti in de bloemen gezet op Dag van de Kinderbegeleider

Algemeen
Het stadsbestuur van Sint-Truiden bracht vanochtend een verrassingsbezoek aan de locaties van buitenschoolse kinderopvang Tutti Frutti ter gelegenheid van de Dag van de Kinderbegeleider.

De Dag van de Kinderbegeleider is de feestdag voor alle werknemers die zichprofessioneel inzetten voor kinderverzorging.
De begeleiders van de Tutti Frutti, de buitenschoolse kinderopvangdienst van de stad Sint-Truiden, werden voor de gelegenheid ook letterlijk in de bloemen gezet.

“We gingen op bezoek bij al onze acht opvanglocaties, waar we onze 35 kinderbegeleiders verrasten met een boeketje bloemen. Zij zetten zich dag in dag uit in voor de ruim 2200 kinderen die jaarlijks naar onze opvang komen. Dat doen ze met veel passie. Daarom verdienen ze het om één dag per jaar in de watten te worden gelegd”, zegt schepen van Buitenschoolse kinderopvang Hilde Vautmans.

“Kinderbegeleider zijn is dan ook een heel belangrijke taak. Zij hebben een belangrijke hand in de opvoeding van vele kinderen en jongeren in onze stad. Op de Dag van de Kinderbegeleider willen we tonen hoe erkentelijk we hen hiervoor zijn”, aldus nog burgemeester Veerle Heeren.

 
Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen
1
Juwelier Yans komt met “Truiense horloge”

Het MeisterSinger City Edition Sint-Truiden komt eraan! MeisterSinger werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler. Hij wilde topkwaliteit horloges met het unique selling point dat een horloge moet doen wat het moet doen: de tijd in de zuiverste vorm weergeven. Slechts één uurwijzer; dat is alles wat volgens hem een …

Algemeen
Sint-Truiden mikt met nieuwe eindejaarformule op gezinnen met kinderen

“Elke dag een druk gevuld programma” Van 12 tot en met 22 december wordt Sint-Truiden de gezelligste stad van Haspengouw. Na enkele geslaagde edities van het Warmste Plein op de Groenmarkt – dat momenteel door werkzaamheden ingepalmd wordt – was de tijd rijp voor een nieuwe formule op maat van …

Algemeen
Sint-Truiden wil ondernemers niet langer opzadelen met administratieve paperassen

Sint-Truiden wil ondernemers niet langer opzadelen met administratieve paperassen: bestuur zet eerste stap richting volwaardig digitaal ondernemersloket Het stadsbestuur van Sint-Truiden wil komaf maken met de administratieve jungle waar ondernemers al te vaak door moeten ploeteren om bijvoorbeeld een vergunning of aanvraag in te dienen. Op dit moment worden zij …