210720-tafel1Hoe kunnen we de actie van de Ronde Tafel 93 van Sint-Truiden Champagne 4 Charity anders afsluiten dan met een hallucinant beeld van de editie in 2019, toen alles nog mocht en voor velen hét laatste echte feestje sinds het corona-tijdperk.

Graag wil De Ronde Tafel 93 de mensen, die hen gesteund hebben, nogmaals bedanken. Zonder Verivino hadden ze de topverkoop van hun Baudry Champagne nooit kunnen waarmaken.
Ondertussen is de afrekening gemaakt. Maar ze konden wel al meegeven dat er meer flessen zijn verkocht dan de jaartelling die loopt sinds de geboorte van Jezus Christus. Meer dan 2020 dus! Gewoon crazy!
VZW Bindkracht, mag rekenen op een cadeau van 10.623 euro!

De Ronde Tafel laat weten: “Dikke merci. En tot later dit jaar. Op een zweterige editie van C4C 2021!”

De opbrengst van de champagneverkoop, 10.623 euro, gaat naar de vzw Bindkracht uit Landen. Vzw Bindkracht zorgt voor een huis met woon- en zorgomgeving voor mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Dit huis wil een veilige, geborgen, huiselijke thuis vormen voor personen met een beperking. Deze schenking is een serieuze injectie voor het project na hun zomermarkt van vorige zondag.

210720-tafel2

foto vzw Bindkracht