Posterijen@Home biedt Super-Deluxe ontbijten aan, levering inbegrepen aan huis, binnen een straal van 15 km buiten het centrum van Sint-Truiden. U moet er niets voor doen, enkel bestellen via Posterijen@Home en… er van genieten.

Posterijen is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van de Post in de Stapelstraat te Sint-Truiden. Deze zaak is de uitgelezen plek voor een lekkere koffie, ontbijt of heerlijke snack zoals pannenkoeken of wafels. Momenteel is de horeca gesloten en kan er helaas niet genoten worden van al deze culinaire lekkernijen ter plaatse. Daarom brengt Posterijen@Home uw ontbijt aan huis.

Stephanie Joris, de zaakvoerster van Posterijen, Stapelstraat 27a, 3800 Sint-Truiden verwent bij Moederdag vele gezinnen met ontbijtmanden.  Ze vindt dat dit niet alleen bij Moederdag moet kunnen maar iedere dag. Het moet niet altijd de moeder zijn, maar zoon, dochter of vader mogen ook meegenieten en… binnenkort mogen de vrienden er ook nog bij.

Wat zit er nu in zo’n ontbijtmand? Een assortiment brood, broodjes & ontbijtkoekjes, Cornflakes, verse yoghurt met huisgemaakte colli, Har(d)t gekookt eitje, boter, nutella, confituur, speculoospasta, bordje met beleg (kaas, hesp, salami en brie, huisgemaakt verrassingsdessertje, vers fruit, zalm, een flesje fruitsap en cécemel.

Stephanie :“Onze auto rijdt nu dagelijks rond voor het leveren van ontbijtmanden. Er staat al meer dan 10.000 km op de teller. De gezinnen zijn allemaal gelukkig en wij krijgen zeer goede referenties via telefoon of facebook. Iedereen wordt er beter van. De plaatselijke handelaars die alle producten bezorgen, wijzelf die onze zaak hierdoor kunnen laten verderlopen in deze ongewone tijden en de klanten die een heerlijke verrassings- of ontbijtmand ontvangen. Als je ziet dat er zelfs steun komt vanuit Hasselt om ontbijtmanden af te nemen, maakt dit ons gelukkig om verder te gaan met wat we doen.”

“Geniet allemaal van elkaar, volg de richtlijnen, maar hou het vooral gezond. Hopelijk zien we elkaar spoedig aan het Sint-Martenplein, in onze voormalige posterijen, Stapelstraat 27a, 3800 Sint-Truiden.”