Probeeractie De Lijn: gratis abonnement

Algemeen

Net als de voorgaande jaren, lanceert De Lijn het schooljaar via de probeeractie voor het eerste jaar secundair onderwijs.

Ook in 2020 krijgen jongeren die de overstap maken naar het secundair onderwijs een gratis abonnement van De Lijn voor de maand september. Kinderen geboren in 2008 ontvangen een brief van De Lijn met daarin de uitleg om een gratis maandabonnement te bekomen.
Kinderen die niet geboren zijn in 2008, maar ook starten in het eerste secundair, kunnen een aanvraag doen via een ander aanvraagformulier. Dit formulier is terug te vinden op delijn.be/probeeractie.
Vragen? Ouders kunnen terecht op delijn.be/probeeractie of het nummer 070 220 200 (0,30 euro/min).”

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Vandaag 28/06/2020 – Koopzondag in Sint-Truiden

Doordat de jaarlijkse Zomerbraderie niet doorgaat, wordt er een ‘Koopzondag’ gehouden in de stad Sint-Truiden. De winkels in Sint-Truiden zijn deze namiddag geopend van 14u tot 18 uur. Je kunt er naar hartenlust genieten en koopjes doen en dit alles in een veilig kader.      

Algemeen
Truiense Nina Derwael kijkt uit naar de Olympische Spelen.

Wereldkampioene Nina Derwael bereidt zich voor Op de Olympische Spelen. In 2023 zullen de Olympische Spelen in Antwerpen plaatsvinden, in 2024 in Parijs. De wereldkampioene aan de brug met ongelijke leggers ziet met vol vertrouwen uit naar de deelname aan de Olympische spelen. Eind december zal ze nog deelnemen aan …

Algemeen
Koning, koningin, prinsen en prinsessen op de fiets

Hoog bezoek vandaag in Limburg. De koning en de koningin kwamen samen met hun vier kinderen genoten van een stukje van al het moois dat Limburg te bieden heeft, zoals ‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk. Zo geven ze het goede voorbeeld om op vakantie te gaan in eigen land. Het …

%d bloggers liken dit: