Maupertuus klaar om gasten te ontvangen

Maupertuus in Wellen is een van de weinige (of wellicht het enige) openluchtzwembad in de regio. Maar ondanks de tropische temperaturen bleef het dicht … en leeg.

Afgelopen weken werd er hard gewerkt om het openluchtzwembad Maupertuus weer piekfijn in orde te brengen. De glijbaan is volledig vernieuwd en momenteel worden er al allerhande bijkomende veiligheidsmaatregelen voorzien. De Veiligheidsraad gaf deze week groen licht en het zomerseizoen kan van start gaan. Maupertuus Wellen opent we de deuren op woensdag 1 juli.
Onder welke voorwaarden het zwembad mag openen, zal afhangen van de beslissing van de Veiligheidsraad.
Begin volgende week zal het gemeentebestuur daarover concreet communiceren dus nog even geduld en hou TruiensNieuws in het oog.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Er kwamen gisteren 969 besmettingen bij!

Tussen 2 september en 8 september is het gemiddelde aantal coronabesmettingen gestegen naar 588. Dat is een stijging met 29 procent tegenover de week voordien. Dat blijkt deze morgen uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Voor de zevende dag op rij toont het gemiddelde aantal …

Algemeen
Chiro Engroli: stad Sint-Truiden neem uw verantwoordelijkheid!

“De Chiro Engroli (chiro Groot Gelmen) is erbarmelijk gehuisvest en de stad Sint-Truiden reageert helemaal niet”, zeggen sp.a gemeenteraadsleden Filip Moers en Eddy El Herbouti. “Het probleem is de eerste keer al schriftelijk aangekaart in januari, tot nu toe kregen we zelfs geen antwoord.” “Toen wij als sp.a deel uitmaakten …

Algemeen
Zepperse vrouwen winnen allereerste competitiematch

Gisteren begonnen onze dames eraan met hun eerste officiële competitiewedstrijd in en tegen FC Maasland. De voorbereidingsmatchen lieten al het beste verhopen, maar wat een kanjers zijn deze dames!! De eerste competitiewedstrijd werd gewonnen tegen Maasland met een mooie 1-3 score!! Een schitterende start van het seizoen!!!

%d bloggers liken dit: