Vanaf nu zondag 19 september, net de derbywedstrijd tegen KRC Genk, kan je voortaan ook tijdens thuismatchen van STVV scannen met je Shop & The City kaart. Zo zal er aan elk top-up point in het stadion een Shop & The City tablet staan waar je onmiddellijk mee kan dingen naar prijzen. Vergeet dus zeker jouw Shop & The City kaart niet mee te nemen naar elke thuismatch van STVV!
Voetbalstad
“We startten het Shop & The City systeem in de fanshop en trekken het nu door naar het ganse stadion. Samen met het management van STVV hebben we een gezamenlijke visie dat we de Truiense Horeca, Handel & Markt meer en sterker moeten koppelen aan het Truiense voetbal. Want laat ons eerlijk zijn, Sint-Truiden is naast een winkel- en belevingsstad ook een voetbalstad waar menig Truienaren om het ander weekend vertoeven op Stayen. Bovendien kunnen er op deze manier gezamenlijke acties opgezet worden waarmee we trouwe bezoekers, van zowel de handelaars als STVV, belonen met prijzen die dan gespendeerd worden op het ganse Truiense grondgebied. Een win-win voor beide partijen en vooral voor Stad Sint-Truiden”, vertelt Shop & The City Sint-Truiden.

“STVV wil blijvend inzetten op innovaties en beleving voor de supporter. Onze integratie dit seizoen van de cashless kaart zorgt er voor dat de STVV fan een cashback verdient op zijn verbruik. Als we nu samen met Shop & The City onze fans ook nog eens de kans geven om mooie prijzen te scoren, dan zijn we allen winnaar. STVV is uitermate tevreden dat we door deze samenwerking ook de lokale handel in the picture brengen en in de toekomst steunen met gezamenlijke acties. De lokale handelaars en horeca zijn allen in hart en nieren fans van STVV. Ons motto is : Let’s score together”, aldus Stan Niesen, Commercieel Directeur STVV.
100 smurfentaarten
Een start van dergelijke samenwerking vraagt uiteraard om een eerste ludieke actie! Naar aanleiding van de derbywedstrijd tegen KRC Genk, zullen er 100 smurfentaarten verloot worden onder de Shop & The City scanners. Winst of verlies, met een smurfentaart scoor je altijd. Scan zondag 19 september voor, tijdens of na de match met jouw Shop & The City kaart in één van de tribunes op Stayen en kom onmiddellijk te weten of jij één van de 100 smurfentaarten van Bakkerij Wiame gewonnen hebt! Na het winnen, ontvang je een mail met praktische informatie hoe je deze smurfentaart kan bekomen.