Voor het tweede jaar op rij kon het schoolfeest van de kleutertjes in Binderveld niet doorgaan wegens de coronamaatregelen.
De leerkrachten samen met de oudervereniging hebben daarom op een zeer creatieve manier het schoolfeest toch proberen bij de ouders en de grootouders te brengen. Ze hebben samen een wandeling door Binderveld uitgestippeld met 7 QR-codes die leiden naar originele dansacts van de kleuters . Natuur en cultuur gaan de volgende weken hand in hand in Binderveld. De startplaats van deze wandeling is aan het kapelletje in de Kruisstraat en de afstand is 3,37 km. De bewegwijzering bestaat uit rode pijlen met het logo van ’t Goudhaantje. Deze wegwijzers en de QR-codes blijven hangen tot en met dinsdag 22 juni 2021.
Om terug wat geld in het laatje van de oudervereniging te krijgen, werd er op zondag 30 mei 2021 ook een afhaalontbijt aangeboden. Voor de meer geoefende wandelaars werd er ook in samenwerking met de Landelijke Gilde een wandeling van 11 km voorzien. Voor deze wandeling moet je de gele pijlen volgen met het logo van ’t Goudhaantje en de Landelijke Gilde. Je kan vertrekken aan de kerk in Binderveld en de wandeling duurt ongeveer 2,5 uur.