In alle vrijheid op vakantie, nagenoeg overal vrij kunnen stoppen waar en wanneer jij wil, het zijn een beetje de codewoorden van een vakantie met de camper.

Zaakvoerders Danny en Sophie gingen al zelf al enkele jaren met de camper op vakantie. Voor hun was het telkens opnieuw een fantastische ervaring, dat gevoel van vrijheid in combinatie met de ontdekkingstocht die elke km voor je ligt. 

Toen ze hun ervaringen deelden met kameraden kregen ze telkens de opmerking dat er in de buurt van Sint-Truiden slechts weinig mogelijkheden waren om zo een camper te huren. 

Daarop besloten ze dan maar om zelf campers te gaan verhuren. En of dit een succes werd! 

In nagenoeg enkele maanden stroomden de boekingen binnen. “Want zeg nu zelf, voor mensen die de camper ervaring eens wensen uit te proberen, of slechts enkele weken verlof hebben zoals de meeste werkenden, net voor hen is het ideaal om een camper te huren voor de gewenste periode”, zegt het koppel nagenoeg in koor.

Of er echt geen enkel gaatje meer is in het hoogseizoen? “Enkel voor de “ADRIA Twin 640 SLB Supreme” is nog vrij de laatste week van augustus, dus wie het avontuur tegemoet wenst te gaan zal zich moeten haasten!” 

Meer info & reserveren: https://camper-huren.be