Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land en wij hebben gehoord dat er dit jaar geen stoute kinderen zijn! Daarom zal de Sint ook in onze bibliotheek wat lekkers voorzien, maar natuurlijk heeft hij wel schoentjes nodig om te vullen!

Je kan deelnemen door ons uiterlijk op donderdag 3 december 2020 om 12.00 u. jouw zelf geknutseld schoentje te bezorgen aan de balie in de bibliotheek.

Om je op weg te helpen bij deze heuse knutselopdracht, kan je onze kant-en-klare schoenbouwplaat downloaden door hier te klikken. Je kan deze ook gratis afhalen aan de balie in de bib. Kleur en versier de schoen volgens je eigen fantasie en vergeet zeker en vast je naam en andere gegevens niet te noteren op de onderkant van de schoen.

Inleveren schoentjes
Wanneer je jouw schoentje helemaal hebt opgefleurd naar wens, mag je het in de bibliotheek aan de balie afgeven. De schoentjes worden op een zichtbare plaats in de bib tentoongesteld. Vergeet zeker je schoentje niet tijdig binnen te brengen (uiterlijk op donderdag 3 december 2020 om 12.00 u.).

Ophalen gevulde schoentjes
De Sint beloofde om in de nacht van donderdag 3 december op vrijdag 4 december alle binnengebrachte schoentjes te komen vullen met lekkers! Wie een schoentje binnenbracht kan vanaf vrijdag 4 december tijdens de openingsuren zijn of haar gevulde schoentje weer komen ophalen in de bib.

Klik hier om de schoenbouwplaat te downloaden