Onlangs werden de eerste 2 winnaars van onze handelaarsactie ‘#KOOP3440 Scan & Win’ geloot. De cadeaubonnen t.w.v. € 75 werden vandaag officieel overhandigd aan de echtgenoot van Evi Thijs en Luc Strauwen, beiden woonachtig in Zoutleeuw.

De veerkracht die onze bedrijven, winkels en horeca de afgelopen twee jaar toonden is immens. Maar ook de loyaliteit van hun klanten verdiend een extra beloning.

Daarom: #Koop3440!

Elke aankoop bij een van de deelnemende handelaars wordt geregistreerd door een QR code te scannen op de unieke toogdisplay. Maandelijks worden er 2 ‘kopers’ uitgeloot. Zij krijgen een cadeaubon van € 75, die bij de deelnemende handelaars kunnen verzilverd worden.

Er namen in de eerste maand van de campagne, maar liefst 92 handelaars deel. Er werd 1104 keer geldig gescand door 438 unieke deelnemers. Dus ongeveer 1 op de 20 Leeuwenaars deden reeds mee. Ook inwoners van omliggende gemeenten kochten in Zoutleeuw (ca. 18%).

Er volgen nog 3 trekkingen: in februari, maart en april! Dus blijf kopen en scannen in Zoutleeuw … hoe meer je scant, hoe groter je kans om te winnen! Sommige handelaars gooien bovendien nog een extra prijs in de pot, bovenop de cadeaubonnen van de stad!

De winnaars en de deelnemende handelaars zijn terug te vinden op de webpagina https://www.zoutleeuw.be/koop3440.  Deze actie kadert in het project ‘Helemaal van Hier’ waarvoor Europa, Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant financiële middelen ter beschikking stellen ter versterking van de korte keten en de lokale economie.