Hieperdepiep! Danique wordt al 11 jaar.  Een mega groot wonder. Hoezo? Danique vecht al 10(!) jaar tegen een hersentumor. Genezen zit er niet in voor haar MAAAAAAR de tumor is momenteel STABIEL! Dat betekent dat momenteel het niet groeit en dus “slaapt”.
Het is echt zo een groot wonder dat ze 11 wordt. Zo veel tegenslagen, chemokuren, operaties en bestralingen heeft ze moeten meemaken. Vele dagen in een ziekenhuis bed. Zo veel dagen onder narcose. Zo veel dagen moeten missen. Zo veel leuke dingen moeten missen. Zo veel dagen, maanden, járen strijden maar ook zo veel dagen intens gelukkig. Danique is echt een wondertje. Een prachtkind! En wat verdienen prachtkinderen en vechterijen op hun verjaardag? Juist HEEL VEEL kaartjes! 🎉 Danique is enorm dankbaar en dus blij met alles. Wat ze nog het allerleukste vindt, is K3. Zowel de nieuwe als de K3 met Karen Damen, haar allergrootste heldin. K3 is voor haar altijd bijzonder geweest. Waar je Danique ziet, denk je aan K3. Dit jaar zal er helaas weer geen groot feest kunnen zijn maar wel een grote doos vol kaartjes hopelijk? Jij kan daar dus mee helpen! Stuur jouw kaartje of tekening voor 14 januari naar:
Prinses Danique
Stokstraat 32
3800 Zepperen
(18 januari is ze jarig!)
Het zou heel fijn zijn als jullie voor haar verjaardag niet willen focussen op haar kanker maar wel haar willen vieren en alleen maar de allerliefste wensen willen schrijven. ❤️
Alvast enorm bedankt!