Wat hebben beide ploegen gemeen? Een glansprestatie tegen OH Leuven. Breien ze een verlengstuk aan deze prestatie? Of moddert STVV verder in de stijl van de match tegen Moeskroen?

Want STVV heeft deze avond iets goed te maken bij de supporters. De non-prestatie tegen Moeskroen waardoor de degradatie weer een groter gevaar wordt in plaats van dat de Kanaries veiliger oorden bereikten ligt nog vers in het geheugen en kan enkel uitgewist worden mits een goede prestatie. Zonder Garcia, die vertoeft al onder de Mexicaanse zon. Daardoor wordt nieuwkomer Lavalée voor de leeuwen geworpen.

De komst van de zoveelste Japanner, Daiki Hashioka, verloopt plots snel bij STVV. De verdediger legt vrijdag al zijn medische testen af. De 21-jarige Japanner wordt zoals eerder vermeld een half seizoen gehuurd van het Japanse Urawa Reds, evenwel met aankoopoptie.

Deze avond om 21.00 uur: AA Gent tegen STVV, een zot uur maar blijkbaar moet dat allemaal kunnen voor de lieve centen. Het zal dus weer ver over middernacht zijn wanneer collega Filip Kevers weer in Sint-Truiden arriveert. Wij kijken met u mee op Eleven Sports, verslag rond 23.00 uur.