Net als vorig jaar schenkt STVV ook dit jaar frisdranken aan Sint-Vincentius Sint-Truiden. Deze vzw helpt de meest behoeftige Truienaars door onder andere verdeling van voedselpakketten.  Op deze manier hoopt STVV opnieuw een bijdrage te leveren opdat alle Truienaars het nieuwe jaar hoopvol kunnen inzetten. Het was Stan Nisen die de frisdrank naar het Huis van Sint-Vincentius bracht. Allemòòl Bedieën

Nadat eerder de uitsupporters niet meer toegelaten werden in de Belgische stadions, dienen nu ook de thuissupporters thuis te blijven. Het Overlegcomité heeft beslist dat publiek niet meer zal worden toegelaten bij sportmanifestaties ingaande vanaf zondag 26 december. Voor STVV betekent dit dat de Kanaries tijdens de thuiswedstrijd van speeldag 21, tegen KAS Eupen (27 december), het zullen moeten doen zonder de steun van het Yellow-Blue Army.

Degene die reeds tickets aankochten voor deze wedstrijd zullen worden gecontacteerd en gecompenseerd. Ook voor de abonnees zal er een compensatie worden voorzien zoals werd afgesproken aan het begin van het seizoen.
“In geval van wedstrijden zonder publiek zal de club de waarde van de gemiste wedstrijd op de cashless kaart zetten. Dit bedrag kan dan worden verbruikt tijdens andere thuiswedstrijden of events van STVV op Stayen.”
Elke abonnee ontvangt hierover nog de verdere informatie.
Pro League: “We betreuren deze beslissing, net als u. We hebben de voorbije weken, met bijkomende maatregelen, de stadions kunnen openhouden, maar de evoluties inzake de Omikronvariant maken dat het beleid naar eigen zeggen ook voor onze sector deze beslissing nu neemt.​”

Yellow-Blue Army, allemòòl support from home!