De brouwerijen van Alken Maes worden voortaan geleid door Susanne Van Bragt – Peters. Zij volgt daarbij Tjeerd Meijer op, die directeur werd van de Heineken Brouwerij in Zoeterwoude.

Eind 2018 trad van Bragt – Peters in dienst bij HEINEKEN Netherlands Supply, waar zij al snel doorgroeide tot directeur van de Heineken Brouwerij ’s-Hertogenbosch om nu aan de slag te gaan als Supply Chain Director bij Alken Maes.

Voordat Susanne bij HEINEKEN terecht kwam, heeft ze onder andere diverse functies in binnen- en buitenland bekleed bij Cloetta; het bedrijf achter RedBand, Venco en Sportlife. Ze is daar gestart als Lean Manager en uiteindelijk doorgegroeid naar de rol van Global Lean & safety Manager. In haar rol als directeur van de HEINEKEN brouwerij in ’s-Hertogenbosch wordt ze vooral gedreven door het zo optimaal mogelijk inrichten van processen, waarbij ze de mensen die erbij betrokken zijn zoveel mogelijk ondersteunt. Haar managementstijl kenmerkt zich door bottom up, in plaats van top down. Naast haar mooie carrière is ze getrouwd met Anouk en moeder van een zoontje van bijna 4. Ze is sportief met als favoriete bezigheden, hardlopen en zaalvoetbal. En een leuk weetje; ze heeft ook in Jong Oranje (Nederlandse Nationale damesvoetbalploeg) gespeeld!