In normale tijden zouden we nu al enkel recepties achter de rug hebben. Maar kijk corona steekt daar een serieuze stok in de winieuwj-oppelen. Truiense blaaskapel “De Oppenheimers” heeft daar iets op gevonden.

Het bestuur van de blaaskapel was van oordeel dat als de leden niet naar de jaarlijkse receptie kunnen/mogen komen, dan brengen wij de receptie naar de leden. Zo werd elk lid persoonlijk opgezocht door telkens twee bestuursleden met een fles bubbels en een doosje pralines. Dit werd in een mooi geschenkpakketje gestoken met een originele nieuwjaarskaart als kers op de taart. Op de achterzijde van de kaart stond de traditionele Nieuwjaarspeech van de voorzitter te lezen. Het pakketje werd door de blij verraste muzikanten met dank en coronaproof aan de voordeur in ontvangst genomen.

Enkele dagen later werd, volgens afspraak, de fles gekraakt tijdens een zoommeeting met alle leden en hun partner. Het was een blij weerzien, ook al was het maar online. Zo konden de Oppenheimers toch nog gezamenlijk toasten op een beter 2021.