Shop & The City en Horeca Sint-Truiden komen met een exclusieve webshop vol Truiense horecageschenken. Door de horeca lockdown is het jammer genoeg niet mogelijk om gezellig te aperitieven of tafelen in je gewenste horecazaak in de feestmaand.

Daarom doen de horecazaken nu voor het eerst mee met dit alternatief van een webshop. Zij zetten maximaal in op eindejaarsgeschenken zodat klanten kunnen blijven genieten van hun favoriete horecazaak. Gecombineerd met cadeaubonnen en een feestelijke verpakking, vind je zo hét horeca geschenk. Ideaal om je vrienden of familie mee te verrassen die het langsgaan bij hun favoriete horecazaak zó missen.

Deze exclusieve webshop vind je terug via 3800online.be, via de tab “Truiense horeca geschenkboxen”. Op deze webshop kan je jouw favoriete horeca geschenkbox selecteren, bestellen én betalen. Nadien wordt deze geschenkbox voor je klaargezet op de Grote Markt bij dienst Toerisme, waar je als klant elke dag van de week terecht kan.

“Voor ons als horecaondernemers is het uitermate belangrijk dat we blijven anticiperen (zeker in de feestmaand), ook al mogen we onze deuren nog niet terug openen. Met onze takeaway en nu ook de webshop via 3800online.be, blijven we inzetten op de relatie met onze klanten. We zijn blij dat we onze klanten ook op deze manier feestelijke geschenkboxen kunnen aanbieden ”, vertelt Aurelie Driesens, Gastrobar 3Sense.

“We zijn uitermate tevreden met het brede afhaalaanbod dat we nu reeds bieden via 3800online.be en het succes dat het concept van de Truiense takeaway heeft. Nu we volop in de feestmaand zitten, zet ook de horeca massaal in op eindejaarsgeschenken. Met het creëren van deze exclusieve webshop bieden we een extra tool aan om deze geschenken aan de man te brengen en zo de horeca in Sint-Truiden verder te ondersteunen. Koop lokaal blijft de leuze”, concludeert Eline Dessers, Shop & The City.

Bestel jouw box online op https://3800online.be/horecageschenkboxen en haal hem nadien af bij Dienst Toerisme op de Grote Markt van Sint-Truiden.