Tuin- en plantendagen september 2020 in en rond het kasteel van Hex

Algemeen

Kasteel Hex is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van tuin, horticultuur en natuur, zeker tijdens de rozen-, planten- en tuindagen.
De jaarlijks terugkerende tuindagen/plantenbeurs zijn voor velen een gelegenheid om in een ontspannen sfeer – en in het uitzonderlijk kader van deze historische tuinen – vrienden en collega’s te ontmoeten, bijzondere planten te ontdekken en bij kwekers en specialisten om advies te gaan.
De tuindagen van kasteel Hex gaan door op 11-12-13 september van 10:00 tot 18:00 uur. De kassa sluit om 17:00 uur.
Opgelet: omwille van de regelgeving in verband met het Covid-19 virus is voorinschrijving aanbevolen. Ga hiervoor naar de pagina ‘tickets’. Er zal geen gedrukte documentatie aan de kassa beschikbaar zijn, u vindt dit ca. één week voor het evenement op de site om te downloaden of af te drukken.

Koop uw tickets online!
Plantendagen 11, 12, 13 september

Voorverkoop aanbevolen

Masker verplicht

€9,5 ipv €11 aan de kassa

PAS OP! De tickets worden verkocht per tijdsslot. Toegang tot het landgoed kan alleen worden toegestaan tijdens het gekozen tijdsslot. Bezoek aan de plantenbeurs is beperkt tot twee uur. Daarna kunt u nog wandelen in tuinen en park.

Toegang voor kinderen onder 12 jaar is gratis.
Als het evenement geannuleerd wordt door oorzaken buiten onze wil, stellen wij de benadeelde bezoekers een gratis toegang voor tot de tuindagen in juni 2021.
Allen van harte welkom !

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Online infosessie: zin en onzin over zonnepanelen

Het gemeentebestuur van Gingelom besliste in 2019 om zonnepanelen te plaatsen op de daken van het gemeentehuis, de bibliotheek, de sporthal en de gemeentelijke werkplaats. In september en oktober werden deze werken uitgevoerd. Op dit moment zijn er dus 5 gemeentelijke gebouwen uitgerust met een PV-installatie. Denk jij er ook …

Algemeen
Geen subsidies voor carnavalsverenigingen!

“Carnaval Sint-Truiden is afgelast omwille van Corona. Alle begrip hiervoor, de volksgezondheid gaat voor alles”, zei sp.a gemeenteraadslid Eddy El Herbouti tijdens de gemeenteraad van maandag 26 oktober 2020. Er is echter een grote “maar”. “De carnavalsverenigingen hebben echter al heel wat geld uitgegeven, onder andere voor kledij, de wagens …

Algemeen
Mag mijn poetshulp nog komen … en andere vragen

  Welke winkels zijn essentieel, mag je nog verhuizen of op reis gaan, wat met de crèches en bibliotheken, en mogen grootouders nog op kinderen passen? Er zijn meer vragen dan we kunnen beantwoorden. Maar we proberen het toch met deze 20. Hiermee kom je al een stuk verder. Om …