Reeds voor de achtste maal sinds het verbod op het inrichten van georganiseerde wandelevenementen stelt de Truiense wandelclub Aviat een nieuwe permanente wandeling voor.

De inspanningen van Aviat om telkens weer een nieuwe parcours duidelijk te bepijlen, zodat iedereen kan genieten van hun mooie wandelingen, wordt heel erg op prijs gesteld door de vele wandelaars. Deze maand, hoe kan het ook anders, staat de wandeling in het teken van de bloesems. De lentewandeling in het Haspengouws landschap gaat  langs rustige en landelijke wegen met vergezichten op de stad Sint-Truiden. Je kan de kastelen van Kerkom bewonderen en in alle rust genieten van de prachtige Haspengouwse bloesems, ver weg van alle drukte.

Met het betere weer in het vooruitzicht wordt het aanbod uitgebreid met een extra lus, en dus ook extra kilometers. Voor elk wat wils met wandelparcours van 5 tot 32 km. Aviat heet dan ook iedereen van harte welkom. Het vertrek is voorzien aan de gemeentelijke feestzaal te Aalst (bij Sint-Truiden) vanaf zaterdag 3 april tot en met zondag 2 mei. Alle info over de wandeling en de club vind je op hun website www.aviatsinttruiden.be

aviat