Weekend van de Klant 2020 in de stad van oer hàt!

Algemeen

Het Weekend van de Klant staat voor de deur, dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober! De Truiense handelaars zetten hun klanten in de bloemetjes en verwennen shoppers met leuke acties, kortingen en attenties.

Shop & The City zorgt daar bovenop voor extra beleving in de winkelstraten en een leuk cadeau tijdens het Weekend van de Klant. Speciaal voor het Weekend van de Klant openen deelnemende winkels op zondag 4 oktober hun deuren van 14u tot 18u.

Zaterdag 3 oktober:

  • Zaterdagochtend vanaf 9u trappen we het Weekend van de Klant formidabel af op de Haspengouw Markt.
    Aan de ingang van de Haspengouw Markt zal je onze Shop & The City-helpdesk terugvinden. Alle shoppers kunnen hun Shop & The City-kaart scannen en zo 5 Formidabele punten verdienen. Hierdoor zijn zij automatisch een stap dichter bij de 20 Formidabele punten nodig voor 10eur korting bij de lokale handelaars.
  • Vanaf 14u zullen er aan de Shop & The City-helpdesk gratis exclusieve totebags uitgedeeld worden aan de eerste 500 shoppers!
  • Live muziek van lokale artiest, Rutger Steuckers, op het gezellige Sint-Martenplein van 15u tot 17u.

Zondag 4 oktober:

  • Deelnemende Truiense handelaars zijn geopend van 14u tot 18u.
  • Vanaf 14u vind je onze Shop & The City-helpdesk terug op het Sint-Martenplein, waar de eerste 500 shoppers beloond worden met een gratis exclusieve totebag.
  • Live muziek van lokale artiest en Truiens fenomeen Luka La Menzo op het Heilig-Hartplein van 15u tot 17u.

Daarnaast kan je het hele Weekend van de Klant bij de Shop & The City-helpdesk terecht met eventuele vragen over je Shop & The City-kaart.
Heb je nog geen Shop & The City-kaart? Dan maken wij deze ter plekke voor je aan zodat je op een zorgeloze manier kan shoppen in de stad van oer hàt!

Formidabele actie op de Haspengouw Markt
Kom nu zaterdag naar de Haspengouw Markt en krijg maar liefst 5 extra Formidabele Punten cadeau! Scan je kaart bij de Shop & The City-stand en spaar zo verder voor 10 EUR korting bij de Truiense handelaars. De Formidabele Spaaractie werd verlengd tot 1/12/2020.

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Haspengouws fruit voor Belgische koning

Het is al decennia de gewoonte dat de Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers en hun Gastronomie op het einde van de hardfruitoogst een korf appelen en peren aan de koninklijke familie aanbieden. Dat liep dit jaar wel wat anders. De diensten van de koning hadden dergelijke audiënties wegens …

Algemeen
Is men de Groenmarkt al naar de kl…. aan het helpen?

Het feestgedruis van de opening raast nog door onze hoofden, en met fierheid wandelen we over onze vernieuwd Groenmarkt. Maar blijkbaar niet iedereen. De stad investeerde heel wat geld in de vernieuwing van de Groenmarkt, volgens sommigen te veel, maar dat laten we in het midden. Over het resultaat is …

Algemeen
Het is niet de eerste keer dat deze zaal in opspraak komt

Burgemeester Kristof Pirard reageert op de taferelen die zich in zijn gemeente Heers afspeelden “Boos en vol afschuw kijk ik naar deze beelden. Beelden die duidelijk tonen dat er nog steeds mensen zijn die het niet zo nauw nemen met de opgelegde regels, voor ieders gezondheid. En juist nu, dit …