Het Weekend van de Klant staat voor de deur, dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober! De Truiense handelaars zetten hun klanten in de bloemetjes en verwennen shoppers met leuke acties, kortingen en attenties.

Shop & The City zorgt daar bovenop voor extra beleving in de winkelstraten en een leuk cadeau tijdens het Weekend van de Klant. Speciaal voor het Weekend van de Klant openen deelnemende winkels op zondag 4 oktober hun deuren van 14u tot 18u.

Zaterdag 3 oktober:

  • Zaterdagochtend vanaf 9u trappen we het Weekend van de Klant formidabel af op de Haspengouw Markt.
    Aan de ingang van de Haspengouw Markt zal je onze Shop & The City-helpdesk terugvinden. Alle shoppers kunnen hun Shop & The City-kaart scannen en zo 5 Formidabele punten verdienen. Hierdoor zijn zij automatisch een stap dichter bij de 20 Formidabele punten nodig voor 10eur korting bij de lokale handelaars.
  • Vanaf 14u zullen er aan de Shop & The City-helpdesk gratis exclusieve totebags uitgedeeld worden aan de eerste 500 shoppers!
  • Live muziek van lokale artiest, Rutger Steuckers, op het gezellige Sint-Martenplein van 15u tot 17u.

Zondag 4 oktober:

  • Deelnemende Truiense handelaars zijn geopend van 14u tot 18u.
  • Vanaf 14u vind je onze Shop & The City-helpdesk terug op het Sint-Martenplein, waar de eerste 500 shoppers beloond worden met een gratis exclusieve totebag.
  • Live muziek van lokale artiest en Truiens fenomeen Luka La Menzo op het Heilig-Hartplein van 15u tot 17u.

Daarnaast kan je het hele Weekend van de Klant bij de Shop & The City-helpdesk terecht met eventuele vragen over je Shop & The City-kaart.
Heb je nog geen Shop & The City-kaart? Dan maken wij deze ter plekke voor je aan zodat je op een zorgeloze manier kan shoppen in de stad van oer hàt!

Formidabele actie op de Haspengouw Markt
Kom nu zaterdag naar de Haspengouw Markt en krijg maar liefst 5 extra Formidabele Punten cadeau! Scan je kaart bij de Shop & The City-stand en spaar zo verder voor 10 EUR korting bij de Truiense handelaars. De Formidabele Spaaractie werd verlengd tot 1/12/2020.